Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Demetevler mahallesinde bulunan işletmeme İtfaaiye müfredatına uygun şekilde yangın cıkış kapısı dokumalması gerekmektedir.

Bu sebeple yapı içinde herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı güvenilen şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Elan detaylı ele alındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve yaşam kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu yöntem yardımıyla kapı hiç bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı referans ederiz. 

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dek evetğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek derunin kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine elverişli olarak belirlenen bölgelere ve sayılara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her çağ muaf buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi dâhilin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup travmaya sebep vermemesi bâtınin kapatılmalıdır.

Bunun midein de deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem emniyet Yangın Merdiveni Kapısı hizmeti sunması onları çok kibar hale getirmiştir.

Yangın baplarının üretim amacı âdem sağlığını yangın ve tütün gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak denetleme şeşna allıkınmasına yardımcı olur ve yangının diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Report this wiki page