Definitive Guide Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları metanet ile maslahatlevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile standart kapılardan ayrılmasının katı gün son mesabe farklı paha skalasına sahiptir.

Alelumum yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, buhran anlarında insanoğluın yangın kayranından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseri yangına, korozyona ve esinti koşullarına dayanıklı çelik yahut düzenüminyum kabil güvenilir malzemelerden gestaltlır.

Yangın kapisinda panik pas kolu ürkü takkadak bapnın kolaylıkla açılması karınin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Duman sızdırmaz özelliğe iye olmaları dolayısı ile yangın anında insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Acil çıkış kapısı ismi ile de malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgeniş örgüda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın bapları bilhassa yangın sırasında katiyetle kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, benzeyen veya yaylı menteşe ile gerekli kapatma mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması gereken bir diğer öge ise güvenlik yerine ihtiyaç duyulan şineşelendiren contalardır.

Yangın simultane bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla rast orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması yürekin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çkırmızıışmasına olanak esenlar. Yangın bapları çoğunlukla kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü amerikan barı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kabil müstacel durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten elan etkili mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Mono blok beden gestaltsı ekip sistemi yahut panik amerikan bar sisteminin kilidin bâtıninden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine rabıtlanması ile sağlamlanmaktadır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği üzere; yurtiçinde iş veren uluslar arası üretimlardan da yangın kapıları gerçekleştirme edilebilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en munis paha politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page