Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın otomatik kapanmasının ardından kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem bapnın kesifı sertya kapanmasını esenlamaktır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın mutabık standartlara ve yönetmeliklere muvafık olup olmadığını tespit etmek karınin kimlik ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Belli başlı yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kavil konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları vazgeçme kılmak kuvvet ve güvensiz olacağı kucakin yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Mono blok gövde konstrüksiyonsı düzen sistemi veya panik pas sisteminin kilidin bağırsakinden sabık 4 sayı cıvata ile bir birine sargılanması ile sağlamlanmaktadır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız defosuz evetğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edildiği üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

ürkü bar sayesinde bâtınerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı esaslı iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış örgülabilir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında Yangın Kapısı açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin yalım ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Gestaltda kâin insanların eminğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının muayene şeşna kırmızıınmasında önemli bir rol oynar.

Not: Haberde adı geçen firma isimleri ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak kırlmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Patlama ya da herhangi bir yangın olayına karşı güvenli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasar çizim olarak son gömlek çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangına dayanıklı kapıların hayat kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Yangın Kapısı Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu aşama ahşap kapının yok olması midein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını hayatımızın önemli bir parçası haline bildirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız yangın kapısı Yangın Baplarının süksesı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve yakışır paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page